slovak hungarian english


KAPCSOLATÉva Czifra - Open Art Studio
Bočná 2023/3.
Komárno 945 01
Szlovákia

E-mail cím
Grafikai tervezéssel, illusztrációkkal és műszaki rajzokkal kapcsolatos megrendeléseket, kéréseket és kérdéseket a következő e-mail címre várjuk: info @ openartstudio.sk

Webshop rendelések
A megrendelt termékeket világszerte bármilyen célországba postázzuk, Magyarországról a Magyar Posta Zrt.-vel, Szlovákiából pedig a Slovenská Pošta a.s. segítségével.
Az Etsy, Sashe, vagy Meska oldaláról megrendelt termékeket 1-7 munkanapon belül postázzuk, elsőbbségi, ajánlott levélként, biztonságos csomagolásban. A postázásról minden esetben tájékoztató e-mailt küldünk.
A Redbubble.com oldalról rendelt termékeket a Redbubble készíti el és szállítja. A részletekért kattints a Redbubble Shipping and Delivery (Szállítás és Kézbesítés) oldalára.

Kézműves és iparműveszeti termékeinket különböző webshopokban értékesítjük:

Redbubble RB, mint REDBUBBLE: "Ha különleges és kitűnő pólókra, lélegzetelállító művészi nyomatokra, figyelemfelkeltő iPhone tokokra, vagy egyéb dizájner-termékekre vágysz, mi itt vagyunk, hogy bemutassuk a tömegtermelés miatt elszürkült egyéniséged új, üdítő alternatíváját." (© Redbubble) Redbubble boltunkban művészi nyomatokat, egyedi mintás pólókat, iPhone tokokat, táskákat és más, nyomatokkal díszített tárgyakat találsz, amelyeket a világ bármely országába szállítanak. A termékeket a Redbubble irodáiban készítik el, és innen is szállítják.


Etsy E, mint ETSY: "Az Etsy egy olyan kézműves piac, ahol az emberek a világ minden tájáról adnak el és vesznek egyedi termékeket." (© Etsy) Etsy boltunkban kézzel készített üvegékszereink, művészi nyomataink, nyomtatott pólóink és digitális termékeink (pl. meghívók, képeslapok) közül válogathatnak vásárlóink a világ bármely országából. A megrendelt termékeket Szlovákiából és Magyarországról postázzuk, 1-7 munkanapon belül. A nemzetközi szállítás 7 - 15 munkanapot vesz igénybe.


Sashe S, mint SASHE: A Sashe egy Szlovákiában és Csehországban működő online kézműves- és művészpiac. Sashe boltunkban kézzel készített üvegékszereink, művészi nyomataink, nyomtatott pólóink és digitális termékeink (pl. meghívók, képeslapok) közül válogathatnak szlovákiai és csehországi vásárlóink. A megrendelt termékeket 1-7 munkanapon belül postázzuk, Szlovákiából.


Meska M, mint MESKA: A Meska egy Magyarországon működő online kézműves- és művészpiac. Meska boltunkban kézzel készített üvegékszereink, művészi nyomataink, nyomtatott pólóink és digitális termékeink (pl. meghívók, képeslapok) közül válogathatnak magyarországi vásárlóink. A megrendelt termékeket 1-7 munkanapon belül postázzuk, Magyarországról.
Csak a legnépszerűbb közösségi oldalakon vagyunk jelen:

Facebook F, mint FACEBOOK: Ki ne ismerné a Facebookot? Természetesen az Open Art Studionak is van saját, kedvelhető oldala. Like?
Érdekes információk rólunk és munkáinkról, rengeteg képpel és napi posztokkal. Ne maradj le semmiről!


Twitter T, mint TWITTER: A legújabb blog-posztokat és Instagram képeket megosztjuk a Twitteren is.


Instagram I, mint INSTAGRAM: Aktív Instagram profilunk, naponta új posztokkal (a legújabb üvegékszerek, grafikák, festmények, és utazásaink dokumentációja). Kövessetek bennünket!
Wordpress blog   Facebook page   Behance portfolio   Twitter   Meska   Sashe   Etsy   Redbubble